Over Ons

Welkom op Ewan het Droomschaap.nl

Allereerst wat leuk dat je op onze webstore bent komen kijken, we weten zeker dat je bij ons kan slagen voor een leuk presentje bij een kraamfeestje of iets leuks kunt vinden voor een geboorte!

Wie runt EwanhetDroomschaap.nl?

Ik ben Sharon en run deze website gevuld met enkel het merk Sweetdreamers deze bijzondere kinderartikelen zijn niet de standaard knuffels die je overal tegenkomt. Zoals een Fan eens zei: "EwanhetDroomschaap heeft iets babyachtigs wat ik nog niet eerder ben tegen gekomen!"

Wij zijn ontstaan eigenlijk na een aantal vragen van mensen waar ik deze leuke spullen vandaan had, na iedereen naar buitenlandse websites te hebben gestuurd, heb ik besloten om toen de knuffels zelf te importeren, toen ben ik de website Ewanhetdroomschaap.nl begonnen.

Wie zijn "wij"?

Ikzelf natuurlijk Sharon, altijd gewoond in Hoogvliet(NL). Justin mijn man en opgegroeid in Hellevoetsluis(NL), zijn we in 2014 gaan samenwonen in Spijkenisse(NL). 

In 2016 is ons eerste kindje geboren, genaamd Florijn. Deze de 'grote' tester van al onze producten, en is een groot fan van de verschillende Knuffels

Kleine Florijn met Sharon

Grote Florijn met Sharon
Florijn met Sharon

In 2017 is ons tweede kindje Lilou geboren! Deze is vooral fan van haar Knuffeldoekje! Ze heeft een beetje ster allures, en lacht eigenlijk de gehele dag wel.

Kleine Lilou

Grotere Lilou met Justin

Grotere Lilou met Sharon

Hopelijk kunnen wij jou ook enthousiast kunnen maken voor onze prachtige en kwalitatieve babyknuffels van Sweetdreamers!

Je bestellingen zullen met een bepaalde toewijding worden gedaan waarin natuurlijk klantenservice en kwaliteit centraal staan! Wij versturen alles met een zoveel mogelijk persoonlijke noot, houden onze communicatie open en op je/jou gericht en spreken je niet aan met u en zullen je nooit spammen met honderden mailtjes, daar houden wij zelf namelijk ook niet van.

Wij verkopen al onze producten via internet, en je kan natuurlijk altijd komen ophalen op 1 van de logistieke adressen! We bieden deze leuke knuffels aan die niet liggen in het gross van de kinderzaken zoals Prenatal of een babydump zaak. 

Intussen zijn we uitgebreid in werkzaamheden, en hebben we meerdere webwinkels. We zijn ook samen verhuist nu naar Hellevoetsluis(NL) en het bedrijf staat ook inmiddels in Hellevoetsluis. 

Je kan altijd bij ons langskomen om Ewan in het echt te bekijken en te testen!

Bij EwanhetDroomschaap.nl kan je iedergeval het ideale persoonlijke cadeau vinden en kom erachter waarom we al duizenden Ewan Fans hebben!

Knuffelige groeten,
Sharon
van Ewan het Droomschaap